La ‘Fira del Pebre bord’ marca l’inici de la nova temporada de matances

process_8_800x512
La ‘Fira del Pebre Bord’ de Felanitx va donar el tret de sortida a la nova temporada de matances. Aprofitant la festivitat, els diferents partits polítics van començar la caça del vot, a mig any de les eleccions. Es van passejar, van saludar i abraçar als veïns.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, va acompanyar a l’alcalde, Gabriel Tauler, ia les autoritats locals. En una altra comitiva hi havia l’alcalde de Manacor, Antoni Pastor, juntament amb altres representants del PI.

Dècades enrere era costum aprofitar aquesta fira per comprar els estris necessaris per a les matances, però els temps han canviat i avui és més un aparador comercial, industrial o artesanal que no un dedicat en exclusiva a la venda de productes de la pagesia, tot i que es va poder veure maquinària agrícola, pebre bord mòlt i una màquina de moldre.